Annie Geeraerts teleurgesteld in ‘Familie’-makers: “Dit kan je toch niet blijven doen?”

anniegeeraertsfamiliedebommaVTM
Wegens de coronamaatregelen die werden ingevoerd bij ‘Familie’ werden ouderdomsdekens Annie Geeraerts en Ray Verhaeghe een hele tijd van de set gehouden. Nu zijn ze helemaal terug, al zullen de kijkers de Bomma en Albert nog niet heel erg vaak zien.
“Mijn rol beperkt zich tot enkele opnamedagen per maand, en ze hebben gezegd dat het nóg minder zal worden”, zegt Annie Geeraerts in Story. “Ik zie dat ook in de scenario’s die ze mij toesturen: er zijn nu drie blokken waarin Anna en Albert niet voorkomen, dat is bijna twee maanden! Een deftige uitleg daarvoor heb ik nog altijd niet gekregen.”

"De nieuwe scenaristen weten niet eens wat er vroeger gebeurd is"

Toch kregen ze enkele maanden geleden een mooie verhaallijn voorgeschoteld. Toen dreigde Albert nog met een scheiding. De mensen die dat schreven, zijn er echter niet meer. "Zij waren heel erg met ‘Familie’ begaan en hadden een boontje voor mij en Ray. Terwijl de nieuwe scenaristen soms niet eens weten wat er vroeger in de serie is gebeurd", zegt Annie.
“Zo opperden ze onlangs dat Anna en Albert misschien konden trouwen, terwijl dat jaren geleden al gebeurd is!”, klinkt het verbouwereerd. “Er moet tegenwoordig ook altijd iemand doodgaan of er moeten erge dingen gebeuren, maar je kan de spanning toch niet blijven opdrijven?”