Belangrijk nieuws over ‘Thuis’-actrice Leah Thys na coronabesmetting Buitenland
Buitenland

Belangrijk nieuws over ‘Thuis’-actrice Leah Thys na coronabesmetting

Belangrijk nieuws over ‘Thuis’-actrice Leah Thys na coronabesmetting

Leah Thys heeft erg bewogen maanden achter de rug. Eerst overleed haar echtgenoot, Jos De Man, aan de gevolgen van corona, en nog voor het rouwproces goed en wel kon beginnen, belandde ze zelf in het ziekenhuis door het besmettelijke virus. Maar er is nu goed nieuws voor de fans van de actrice.

“Ik moet mezelf heruitvinden. Daar komt het zowat op neer”, schrijft Leah in een brief. “En dat vraagt tijd. De gebeurtenissen van de afgelopen maanden hebben mijn leven, dat van de kinderen van Jos, familie en vrienden op z’n kop gezet en dat moet een plaats krijgen."

"En dat is meteen ook de reden meteen ook de reden waarom ik hier nog niet veel over wil vertellen. Die tijd is nog niet rijp. Ik weet dat vele mensen met mij meeleven en vragen hebben. Maar ik hoop dat iedereen mijn beslissing begrijpt.”

"Madame Marianne staat er opnieuw in het nieuwe seizoen"

Maar de ‘Thuis’-actrice is dus weer aan de slag. “Sinds enkele weken zijn we alle nog te draaien scènes van ‘Thuis’ er op aan het zetten. ‘Thuis’ stopt nooit en Madame Marianne staat er opnieuw in het nieuwe seizoen: met een warm hart en een stoute tong, want dat is Marianne. En het verhaal wordt verteld zoals het bedoeld en geschreven is. Het wordt een prachtig verhaal.”

Daarnaast is ze ook bezig met het theaterstuk ‘De Dame in het Busje’. “De repetities gaan goed en het is plezant om opnieuw op scène te staan, samen met de collega’s. Ik kijk echt uit om opnieuw contact te hebben met de zaal en het publiek te kunnen zien”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws