Blijft Gunther Levi dan tóch in ‘Familie’? "Als Peter sterft, kan dít gebeuren" Buitenland
Buitenland

Blijft Gunther Levi dan tóch in ‘Familie’? "Als Peter sterft, kan dít gebeuren"

Blijft Gunther Levi dan tóch in ‘Familie’? "Als Peter sterft, kan dít gebeuren"

Onlangs choqueerden de makers van ‘Familie’ door aan te kondigen dat Peter en Marie-Rose uit de VTM-reeks worden geschreven. Ook superfan Wendy Van Wanten kreeg te horen dat Gunther Levi en Martine Jonckheere - twee legendarische 'Familie-gezichten - hun biezen mogen pakken.

“Ik vind het wel erg voor Gunther en Martine”, zegt Wendy in Story. “Zeker als het niet hun eigen beslissing was om eruit te stappen. Want het is niet omdat je jaren ervaring hebt, dat je aan de kant moet worden geschoven omdat je een bepaalde leeftijd hebt. Dus laat ons hopen dat niet alle oudgedienden plaats moeten maken voor jonge acteurs.”

“En wie weet komen de makers nog terug op hun beslissing. Het kan allemaal", zegt Wendy. "Sowieso ga ik blijven kijken, want nu ben ik heel nieuwsgierig naar hoe ze uit de reeks zullen verdwijnen. Dat zal nog wel voor de nodige spanning zorgen.”

Vooral Peter gaat Wendy missen. “Het is zo’n brave man die altijd klaarstaat voor iedereen, en dat maakt hem ook zo geliefd bij de kijkers. Hopelijk is zijn vertrek niet definitief en keert hij later nog eens terug. En zelfs als zijn personage zou sterven, kan Gunther nog terugkeren als de tweelingbroer van Peter”, lacht ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws