‘De Slimste Mens’ zwaar onder vuur: “Duidelijk doorgestoken kaart” Buitenland
Buitenland

‘De Slimste Mens’ zwaar onder vuur: “Duidelijk doorgestoken kaart”

‘De Slimste Mens’ zwaar onder vuur: “Duidelijk doorgestoken kaart”

Gisteren ging het langverwachte nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ van start. Mensen zaten meteen massaal voor de buis en zagen Niels Destadsbader, Cesar Casier en Dorianne Aussems het beste van zichzelf geven.

De populairste televisiequiz van Vlaanderen is in principe niets veranderd. Na de ‘3-6-9’-ronde, de vragen van drie bekende personen, de puzzelronde en de foto- en filmpjesronde, speelden de twee kandidaten met het minst aantal seconden de finale. Niels Destadsbader en Cesar Casier, die elkaar nog kenden van op school, namen het tegen elkaar op.

Het werd meteen een serieuze nagelbijter, waarbij Niels zich vakkundig tot onder de 75 seconden van Cesar liet zakken. Bij de laatste vraag - ‘Welke automerken worden het vaakst gestolen in België?’ - moest de zanger nog vier antwoorden vinden, en dat lukte hem. Exit Cesar in de eerste aflevering.

Doorgestoken kaart

Zoals steeds waren er voor- en tegenstanders van de winnaar van de 'De Slimste Mens'-finale. Niels moest het op de sociale media dus ook ontgelden. “Jammer, van mij mocht die er direct uit, hoor. Niks tegen die gast, maar hij komt mijn strot uit!”, liet iemand weten.

“Oké, het lag er wel vingerdik op dat Niels Destadsbader er niet uit mocht liggen in de eerste aflevering”, vindt een ander. Nog iemand schreef: “Zulke vragen horen niet thuis in een finale. Hij had maar alle populaire automerken op te noemen. Dit is duidelijk doorgestoken kaart!”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws