‘Familie’-acteur Aaron Blommaert verklapt: “Dat komen de kijkers volgend seizoen te weten” Buitenland
Buitenland

‘Familie’-acteur Aaron Blommaert verklapt: “Dat komen de kijkers volgend seizoen te weten”

‘Familie’-acteur Aaron Blommaert verklapt: “Dat komen de kijkers volgend seizoen te weten”

In september van vorig jaar draafde Aaron Blommaert voor het eerst op in ’Familie’ als Raven, de mysterieuze zoon van Lars De Wulf. Enkele maanden later vervoegde ook Charlotte Sieben de vast van de VTM-reeks. Zij vervangt Sarah-Lynn Clerckx als Louise Van den Bossche. Kijkers merkten al snel de chemie tussen hen op.

“Maar of het echt wat wordt tussen die twee, zal pas in het volgende seizoen blijken”, zegt Aaron Blommaert in Primo. “Ik ben in elk geval heel blij met Charlotte als tegenspeelster. Op haar auditie was ik meteen weg van haar. Ook al kwam ze eigenlijk testen voor een andere rol: die van Isa. Dat is het personage waar Raven een korte relatie mee had en dat na een paar afleveringen al uit de serie verdwenen is."

Meteen in de armen gesloten

“Charlotte viel niet alleen mij, maar ook de makers duidelijk op, want ze gaven haar een andere rol: die van Louise”, legt de tv-zoon van Kürt Rogiers uit. "Ik ben in elk geval fan van haar. Net zoals alle kijkers.”

“Charlotte verwachtte zich bij haar debuut aan negatieve reacties, omdat ze Sarah-Lynn Clerckx als Louise moest vervangen”, weet Aaron. “Maar de kijkers hebben haar meteen in de armen gesloten. Charlotte is soms nog onzeker, maar beseft niet hoe goed ze wel is.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws