Gert Verhulst doet straffe ontdekking over Ellen: “Nee, dit had ik niet verwacht” Buitenland
Buitenland

Gert Verhulst doet straffe ontdekking over Ellen: “Nee, dit had ik niet verwacht”

Gert Verhulst doet straffe ontdekking over Ellen: “Nee, dit had ik niet verwacht”

Gert Verhulst en zijn vrouw Ellen hebben hun hart verloren in Saint-Tropez. Niet alleen de schoonheid van de Franse stad spreekt voor hen tot de verbeelding; over het feit dat Brigitte Bardot er woont, kan Gert amper zwijgen.

In ‘De Verhulstjes’ wisten Marie en Ellen Gert dan ook danig te verrassen met een geweldig cadeau. In de tijd dat Marie in Saint-Tropez verbleef, schreef ze samen met Ellen een brief naar de legendarische Franse actrice, en die gingen ze in haar brievenbus stoppen.

“Vandaag zat er een brief in de bus”, lieten ze weten aan de Studio 100-bons. “We hebben er foto’s bijgestoken van Leo en Marcel. En een enveloppe, zodat ze iets kon terugsturen. Het bewijs dat het echt van haar komt: de foto’s zitten er weer bij.”

Handgeschreven voorwoord

“Ik wist nu wel dat zij helemaal zot was van Brigitte Bardot. Maar om er nu een brief in de bus te gaan steken… Dat had ik niet verwacht”, zegt Gert, die - nadat hij bekomen was van de verbazing - overtuigd was van de echtheid van de brief.

“Het toeval wil dat we hier een boek hebben liggen met een handgeschreven voorwoord van haar. Die handtekening is echt één op één. We zijn eigenlijk zeker. We zijn honderd procent zeker dat het echt is.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws