Gert Verhulst doet verrassende uitspraak over zijn vrouw Ellen: “Dan moet ze mij met rust laten” Buitenland
Buitenland

Gert Verhulst doet verrassende uitspraak over zijn vrouw Ellen: “Dan moet ze mij met rust laten”

Gert Verhulst doet verrassende uitspraak over zijn vrouw Ellen: “Dan moet ze mij met rust laten”

Gert Verhulst is een van de absolute toppers in de Vlaamse showbizz. Alles wat hij aanraakt lijkt in goud te veranderen. Zijn populariteit is de laatste jaren dan ook ongekend.

Toch is dat lang niet het belangrijkste voor hem. Wat telt voor Gert, is dat hij andere mensen gelukkig kan maken. “In een zaal optreden en de kinderen zien lachen. Of iemand die laat weten dat hij zo hard uitkijkt naar de nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’ omdat hij dan even al zijn zorgen kan vergeten…”, zegt hij in Dag Allemaal.

Dáár draait het om, volgens de Studio 100-baas. “En ook: als iets wat je doet, succesvol is. Goede kijkcijfers halen met ‘De Cooke & Verhulst Show’, of veel tickets verkopen voor onze musicals en zien dat de mensen die goed vinden.“

Net als ieder creatief brein, kan Gert helemaal opgaan in zijn werk. Dan kan hij soms even helemaal afwezig zijn. Dat weet Ellen als geen ander. “Ze weet dat ze mij dan met rust moet laten”, zegt Gert. “Niet dat ik dan echt ambetant loop, maar in mijn hoofd ben ik vooraf al dagen bezig voor ik begin uit te tikken."

"Ik kan dat ook aan tafel hebben. In het begin had Ellen dat niet door en was ze een beetje ambetant omdat ik niet luisterde en het leek alsof ik niet geïnteresseerd was", aldus Gert.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws