Luc Appermont verrast met zeldzame uithaal: “Met zo’n mensen heb ik het moeilijk” Buitenland
Buitenland

Luc Appermont verrast met zeldzame uithaal: “Met zo’n mensen heb ik het moeilijk”

Luc Appermont verrast met zeldzame uithaal: “Met zo’n mensen heb ik het moeilijk”

In de vijfde aflevering van ‘Kat Zonder Grenzen’ bespreken Herman Brusselmans, Lotte Vanwezemael, Bart Kaëll en Luc Appermont leeftijdsverschil tussen geliefden. Luc Appermont wou vroeger kinderen, maar Bart Kaëll vond dit moeilijk te combineren met hun carrières.

“Ik had ook altijd graag kinderen gehad, maar ik heb een groot kind in huis”, lacht Luc, waarna de toon serieuzer werd. “Bart was daar niet voor te vinden.” De zanger vindt dat zij niet het juiste vak hebben gekozen om kinderen te hebben.

"Je kan je levenservaring niet delen"

“Ik heb altijd moeite met ouders die zeggen: ‘Ik wil een kind’”, laat Luc Appermont weten. “Dan stel ik mij altijd in de plaats van dat kind: wil dat kind die ouders wel? Dat is altijd mijn filosofie geweest."

"Ik heb een beetje moeite met ouders die zeggen: ‘Mijn kind, schoon kind’", aldus Luc. "Het enige wat ik mis aan geen kinderen hebben, is dat je uw levenservaring niet kan delen of doorgeven. Zowel de goeie als de minder goeie ervaringen. Daar had ik graag een wezentje voor op de wereld gezet.”

In plaats van aan een eigen kind, heeft Luc zijn ervaringen dan maar doorgegeven aan zijn neefje. “Ik heb daar een goede band mee en daar probeer ik dan al onze ervaringen mee te delen.” Of dat nooit voor wrevel gezorgd heeft in de relatie van Luc en Bart, vraagt presentatrice Kat Kerkhofs zich af. “Nee”, klinkt het resoluut.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws