Marthe maakt zich bedenking: "Dan had ik K3 nog liever gedaan" Buitenland
Buitenland

Marthe maakt zich bedenking: "Dan had ik K3 nog liever gedaan"

Marthe maakt zich bedenking: "Dan had ik K3 nog liever gedaan"

Voor Marthe De Pillecyn is het een grote eer dat ze mag zingen in K3. Het was ook haar absolute droom.

De bekendheid moet ze er daardoor wel bij nemen. "Ik geef toe dat ik vaak naar de Ardennen ga om uit te waaien: K3 is daar veel minder bekend, niemand kijkt daar naar je om. Dat is fijn omdat ik op mijn vrije dagen soms echt in mijn eigen wereld kan zitten", zegt Marthe in Billie.

Bekendheid

"Ik weet wat mensen zeggen: die bekendheid, daar kies je voor", vervolgt Marthe. "Het is maar hoe je het bekijkt: mijn droom was niet bekend worden, mijn droom was bij K3 zingen. Had ik dit kunnen doen zonder de bekendheid, had ik het ook gedaan. Misschien nog liever."

Marthe geeft bovendien aan dat ze de bekendheid soms als een zekere druk ervaart. Zo willen de mensen alles weten wat een BV doet. Dat maakt het niet altijd eenvoudig, stelt Marthe. "Daarom zet ik ook relatief weinig op Instagram. Bij elke foto denk ik: Zou dit een eigen leven kunnen leiden? Onbewust ben je daar toch mee bezig.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws