Ook deze BV werd net als Stan Van Samang, Peter Van de Veire en Sean Dhondt in de val gelokt: “Het had gewoon iets spannends” Buitenland
Buitenland

Ook deze BV werd net als Stan Van Samang, Peter Van de Veire en Sean Dhondt in de val gelokt: “Het had gewoon iets spannends”

Ook deze BV werd net als Stan Van Samang, Peter Van de Veire en Sean Dhondt in de val gelokt: “Het had gewoon iets spannends”

De storm rond de mysterieuze ‘Eveline’, die naaktbeelden wist te ontfutselen van Stan Van Samang, Sean Dhondt en Peter Van de Veire, is intussen ietwat gaan liggen. In Dag Allemaal zegt zanger Born Crain (40) dat ook hij werd benaderd door een vals profiel. De foto’s bleken te zijn gestolen van het profiel van een Australisch model.

"Eerlijk, ik was gecharmeerd toen ze contact met mij zocht’, zegt Born. “Hoe zou je zelf zijn? Bovendien waren haar berichtjes, geschreven in het Nederlands, grappig en intelligent verwoord. De eerste drie of vier heb ik beantwoord. Dat had wel iets spannends. Maar toen ze bleef aandringen dat ik een foto van mijn ‘kontje’ zou sturen, rook ik onraad."

Born besloot de nodige research te doen op de sociale media. “Toen ik ‘Eve’ vond, zag ik dat ze ook gevolgd werd door Sean Dhondt en Peter Van de Veire”, klinkt het. “En dat zij haar ook berichtjes stuurden. Toen ging er in mijn hoofd pas echt een alarmbel af. Bij ons volgende contact heb ik een einde gemaakt aan de conversatie."

Populair

Laatste nieuws