Opvallende carrièreswitch voor Niels Albert Buitenland
Buitenland

Opvallende carrièreswitch voor Niels Albert

Opvallende carrièreswitch voor Niels Albert

Vanaf 11 september zal Niels Albert iets minder aanwezig zijn in zijn fietswinkel de Niels Albert Bike Store, want dan keert hij terug naar zijn eerste liefde: het veldrijden. Hij wordt namelijk de vaste co-commentator op VTM zijn voor de acht Ethias-crossen.

“Hopelijk doe ik het een beetje goed”, zegt Niels in Dag Allemaal. “Vroeger was ik al eens sporadisch commentator, maar nu ben ik vaste man voor álle Ethias crossen. Dat is toch een verschil.”

Momenteel is Niels zich volop aan het voorbereiden. “Wie waar naartoe gaat, welke ploegen aan de start verschijnen, wie je extra in de gaten moet houden... Een foutje is niet noodzakelijk een drama, maar ik wil toch zo weinig mogelijk zever verkopen”, lacht de voormalige wereldkampioen.

Confrontatie tussen Wout van Aert en Mathieu van der Poel

Als hij mag kiezen, hoopt Niels het komende veldritseizoen vooral op veel spanning. “Op een confrontatie tussen Wout van Aert en Mathieu van der Poel is het wellicht wachten tot eind november", aldus Niels. "In het begin van het seizoen verwacht ik spektakel met onder meer Laurens Sweeck, Toon Aerts en Eli Iserbyt.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws