Verontrustende berichten over Britse Queen Elizabeth: “Zo kan het niet verder” Buitenland
Buitenland

Verontrustende berichten over Britse Queen Elizabeth: “Zo kan het niet verder”

Verontrustende berichten over Britse Queen Elizabeth: “Zo kan het niet verder”

Afgelopen weekend drong er een 19-jarige man Windsor Castle binnen met een kruisboog. Vlak daarvoor had hij een video online gezet waaruit bleek dat hij de Britse Queen Elizabeth wilde vermoorden. Gelukkig kon hij op tijd ingerekend worden.

Uiteraard zorgde deze gebeurtenis voor een heuse schokgolf bij alle koninklijke medewerkers. Ken Wharfe, die zijn diensten als bodyguard nog verleende aan prinses Diana, vindt dat er dringend iets moet gebeuren. “Dit was niet de eerste keer dat er zoiets gebeurt”, zegt hij in The Mirror. “In feite was dit al de dérde grote inbreuk op de veiligheid van de Queen, dit jaar. Vreemden zouden niet zomaar op het terrein van Windsor Castle mogen geraken.”

“Ik kan alleen maar concluderen dat de Queen niet meer veilig is in haar paleis”, merkt Wharfe op. “Wat als ze net was gaan wandelen toen hij buiten stond? Het is trouwens algemeen geweten dat Windsor Castle het minst veilige optrekje van de koningin is.”

“Vanwege de opmaak van het landgoed is het makkelijker om er binnen te dringen en moeilijker om het waterdicht te beveiligen. Het is duidelijk dat er iets moet gebeuren”, aldus Wharfe. “Want zo kan het niet verder. Oké, de indringer is op tijd gevat, maar kan je je inbeelden hoe dramatisch de afloop had kunnen zijn?”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws