André Hazes en Monique Westenberg hebben zeer heuglijk nieuws te melden: "Gefeliciteerd lieverds!" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

André Hazes en Monique Westenberg hebben zeer heuglijk nieuws te melden: "Gefeliciteerd lieverds!"

André Hazes en Monique Westenberg hebben zeer heuglijk nieuws te melden: "Gefeliciteerd lieverds!"

Na een jarenlange knipperlichtrelatie vormen André Hazes (29) en Monique Westenberg opnieuw een gelukkig koppel. Nu hebben de twee ook zeer heuglijk nieuws te melden op Instagram.

André Hazes vormt sinds april opnieuw een koppel met Monique Westenberg, met wie hij ook een zoontje heeft, Dré. Hij is inmiddels al zeven jaar oud. Onlangs vertelde de zanger nog dat hij droomt van een tweede kindje.

“Ik zou wel écht nog een kind willen. Maar het is niet aan mij om daarover te beslissen. Kijk, we zijn nu heel gelukkig met elkaar. Maar we praten er wel over”, zei hij in oktober in Het Laatste Nieuws. Een tweede kindje is voorlopig nog niet op komst, maar de zanger heeft wel al een belangrijke reden tot vieren.

Grootste liefde

Op 26 december mocht Monique Westenberg namelijk 46 kaarsjes uitblazen. André Hazes zette zijn grote liefde dan ook uitgebreid in de bloemetjes op Instagram. “Gefeliciteerd mijn allerbeste vriend. Mijn allerknapste vrouw en grootste liefde uit mijn leven. Ik heb je vast en laat je nooit meer los. Jij en ik”, schrijft hij op Instagram bij een filmpje met allerlei foto's van hun tweetjes.

De zanger en Monique krijgen dan ook heel wat felicitaties. “Van harte gefeliciteerd samen”, “Proficiat! Geniet van elkaar, zo mooi!” en “Gefeliciteerd lieverds!”, luidt het onder meer in de comments.

Populair

Laatste nieuws