Eindelijk lichtpunt in leven van Marco Borsato na zware beschuldigingen: "Plooien gladgestreken" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Eindelijk lichtpunt in leven van Marco Borsato na zware beschuldigingen: "Plooien gladgestreken"

Eindelijk lichtpunt in leven van Marco Borsato na zware beschuldigingen: "Plooien gladgestreken"

Voor Marco Borsato zijn het bewogen tijden geweest. De beschuldigingen over ontrouw en misbruik tegen de Nederlandse zanger hebben er bij zijn gezin diep ingehakt. Zo vroeg zijn echtgenote Leontine Ruiters de scheiding aan en besloot zijn oudste zoon Luca thuis te vertrekken. Maar betere tijden zijn aangebroken!

Toen Marco en Leontine in 2020 besloten om te scheiden, woonde hun zoon Luca nog thuis. “Maar dat was een lastige periode", vertelt Luca in de podcast ‘Pauls' Huisfeest’. “Het ging niet heel erg goed met ze, waardoor ik zelf ook in een negatieve spiraal dreigde te raken. Toen ben ik in Amsterdam gaan wonen. Dat was het juiste moment. Ik had die rust in mijn hoofd nodig.”

Twee jaar lang had Luca bovendien amper contact met zijn vader. Maar nu lijken de plooien weer gladgestreken. Sinds kort woont hij opnieuw bij Marco in Alkmaar. “We hebben allebei ons leventje en hij vindt het superleuk dat ik bij hem woon”, legt hij uit in de podcast. “We zijn elkaar ook niet tot last. We doen leuke dingen samen, maar leiden ook ons eigen leven”, klinkt het.

Beter dan ooit

“We hebben het heel gezellig samen”, vervolgt Luca. “En wanneer het, door een mediastorm, even niet gezellig is, weten we wat onze routine is. Dan zijn we er voor elkaar of laten we elkaar juist met rust.” Twee jaar geleden had Marco nooit durven te dromen dat zijn band met zijn zoon weer zo hecht zou worden. Die is volgens Luca nu zelfs beter dan ooit tevoren. Al heeft de zoon van de zanger wel plannen om alleen te gaan wonen in Alkmaar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws