Het gaat niet goed met Marco Borsato: advocaat van zanger komt met droevig nieuws Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Het gaat niet goed met Marco Borsato: advocaat van zanger komt met droevig nieuws

Het gaat niet goed met Marco Borsato: advocaat van zanger komt met droevig nieuws

Het gaat niet goed met de Nederlandse zanger Marco Borsato (57). Dat vertelt zijn advocaat bij de Nederlandse radiozender NPO Radio 1.

Marco Borsato wordt nog steeds verdacht van ontucht met een minderjarige. Zo beweert een jonge vrouw dat ze op minderjarige leeftijd betast werd door de zanger. De feiten zouden zich afgespeeld hebben tussen 2014 en 2019. In 2021 deed de vrouw aangifte bij de politie en in september 2023 raakte bekend dat Borsato daarvoor ook vervolgd zal worden.

Toch heerst er nog altijd veel onduidelijk over de zaak. Zo is het ook niet geweten of het strafproces dit jaar al zal plaatsvinden. "Het zorgt voor veel druk, dus vanwege die omstandigheden gaat het niet zo goed met hem", aldus zijn advocaat Geert-Jan Knoops op de Nederlandse radiozender NPO Radio 1.

Problematisch

"Marco kan hierdoor zijn werkzaamheden niet meer uitvoeren. Voor ons is de zorgvuldigheid van het proces vaak veel belangrijker dan het tijdsverloop. Dat is voor een verdachte altijd problematisch, maar zeker in zaken zoals deze moeten we correct zijn", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws