Iedereen reageert hetzelfde op foto van Maxime Meiland met haar man Leroy Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Iedereen reageert hetzelfde op foto van Maxime Meiland met haar man Leroy

Iedereen reageert hetzelfde op foto van Maxime Meiland met haar man Leroy

Maxime Meiland deelt op haar Instagrampagina een leuke foto met haar man Leroy. In de commentaren laten haar volgers allemaal dezelfde berichtjes achter.

Maxime Meiland kunnen we momenteel nog steeds bewonderen in ‘Chateau Meiland’. In de reeks over de familie Meiland krijgen we ook het gezinnetje van Maxime te zien. Vorig jaar kregen Maxime en Leroy hun eerste kindje samen, een dochtertje genaamd Vivé. Deze zomer stapten ze eindelijk in het huwelijksbootje.

De twee zijn nog steeds heel gelukkig met elkaar. Ondanks enkele geruchten over een breuk lijkt alles toch goed te gaan. Dat bevestigt Maxime nu nog maar eens met een nieuwe post op haar Instagrampagina. Ze plaatst namelijk een foto met Leroy waarop ze hem liefdevol knuffelt.

Ook Maxime's volgers zijn fan van het koppel en dat laten ze aan haar weten in de reacties. “Prachtig stelletje”, “Wat zijn jullie toch leuk samen”, “Mooie foto van jullie samen, prachtig”, “Mooi stel”, “Leukerds zijn jullie”, “Jullie passen ook zo mooi bij elkaar”, “Leuk setje” en “Een en al liefde”, klinkt het in de commentaren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws