Na opname in kliniek: 'Temptation'-presentator Rick Brandsteder laat van zich horen Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Na opname in kliniek: 'Temptation'-presentator Rick Brandsteder laat van zich horen

Na opname in kliniek: 'Temptation'-presentator Rick Brandsteder laat van zich horen

Eind vorig jaar kwam het nieuws naar buiten dat Rick Brandsteder was opgenomen in een afkickkliniek. De Nederlandse presentator geeft nu voor het eerst een update over zijn gezondheid in 'Het perfecte plaatje'.

Rick Brandsteder kennen we vooral als de presentator van het populaire programma 'Temptation Island'. Afgelopen november bevestigde zijn management dat hij zich had laten opnemen in een afkickkliniek. Waarom hij juist in de kliniek zat, werd wel niet verduidelijkt. "Hij is aan zichzelf aan het werken. We hebben af en toe contact met hem en het gaat redelijk goed met hem", klonk het toen.

Eerder dit jaar verklapte de moeder van Rick dat hij de afkickkliniek had verlaten. Volgens haar worstelde hij met een alcoholverslaving. Intussen gaat het terug beter met de presentator en in 'Het perfecte plaatje' praat hij nu openhartig over deze moeilijke periode. Daarin geeft hij toe dat hij van zichzelf verwijderd was geraakt. "Als kind ben ik al met een bekende vader opgegroeid. Daardoor ben ik op de autofocus gegaan en heb ik mezelf eigenlijk nooit scherp gesteld", zegt hij.

Relaxed

"Als je dat dan ook nog een keer probeert te verdoven, dan ga je helemaal weg", aldus Brandsteder. Hij besefte dat het de foute kant op ging en daardoor besloot hij om actie te ondernemen. "Ik moest mezelf weer terugvinden en dat is aardig gelukt", zegt hij trots. Bovendien geniet hij ook volop van het leven zonder alcohol. "Als je dan nu helemaal fris en helder wakker wordt, dan is het je gordijnen opengooien en de dag plukken", onderstreept hij. "Nu begint het echte werk. Ik wil ook niet te hoog van de toren blazen, ik doe alles lekker relaxed", besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws