Dit zou het einde kunnen betekenen tussen James Cooke en zijn vriend Dorian: “Grote paniek” Buitenland
Buitenland

Dit zou het einde kunnen betekenen tussen James Cooke en zijn vriend Dorian: “Grote paniek”

Dit zou het einde kunnen betekenen tussen James Cooke en zijn vriend Dorian: “Grote paniek”

James Cooke en zijn vriend Dorian zijn al bijna vier jaar een koppel. De twee zijn zelfs verloofd. Maar James zegt toch te vrezen voor hun toekomst.

In Gent worden aanstaande zaterdag de Story Awards uitgereikt. Voor James Cooke en zijn vriend Dorian lijkt de award van ‘Beste Koppel’ voor het grijpen te liggen, maar aan de befaamde prijs hangt al jaren een donker kantje.

James kijkt alvast uit naar de avond van de awards, maar zijn vriend zal er niet bij zijn: Dorian moet werken die avond. “Hij moet weeral spelen met zijn ’40-45’. Maar werken is werken, hé. Je kan niet zomaar zeggen: ‘Mannekes, ik kan even niet meedoen in de grootste musical van Vlaanderen, want ik moet een prijs in ontvangst nemen.’ Dat mag nu eenmaal niet en dat zou hij ook nooit doen."

Vloek

Zo wordt in het gesprek de befaamde vloek van deze award aangesneden. Dit boezemt James toch een klein beetje angst in. “Ja, er hangt echt een vloek boven, hé!”, roept hij uit. “Eigenlijk moeten we al beginnen hopen dat we hem niet winnen. Het is een beetje dubbel. Ik zou het tof vinden om hem te winnen, maar langs de andere kant moet ik eigenlijk mijn ‘pollekes’ kussen om hem niet te winnen, want iedereen die deze prijs heeft gewonnen, gaat uit elkaar”, weet hij.

“We zullen wel zien. Misschien schiet ik wel heel hard in paniek moesten we hem winnen, misschien ben ik kei gelukkig als we hem winnen.” Toch is James er gerust in. “Stél, we winnen, dan zullen wij het eerste koppel zijn die de vloek doorbreken”, weet hij beslist.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws