Club Brugge staat voor absolute recordtransfer: "Mogelijk 100 miljoen euro" Sport
Sport

Club Brugge staat voor absolute recordtransfer: "Mogelijk 100 miljoen euro"

Club Brugge staat voor absolute recordtransfer: "Mogelijk 100 miljoen euro"

Emmanuel Dennis vertrekt naar alle waarschijnlijkheid in de zomer bij Club Brugge. Makelaar William D'Avila kondigt een transfer al aan.

"De bedoeling is om deze zomer een transfer te realiseren. Een stap hogerop. Naar een ploeg die net als Club dominant speelt. Een ploeg in Engeland, Frankrijk of Duitsland - de Bundesliga is op zijn lijf geschreven - met een coach die een goeie peoplemanager is. Zoals Clement. Het is belangrijk dat Dennis zich goed in zijn vel voelt", licht D'Avila toe in Het Laatste Nieuws.

Als hij meer dan 25 miljoen euro opbrengt, is dat een recordtransfer voor Club Brugge. "Hij kan dat echt ook worden", vermoedt zijn makelaar. "Meer nog: ik ben ervan overtuigd dat Dennis op termijn 100 miljoen euro zal opbrengen. Eenvoudigweg omdat hij een uniek profiel heeft. Er zijn ook zeer weinig jongens die zó een persoonlijkheid en x-factor hebben, en dermate ambitieus zijn. Dennis zal een ster worden. Hij heeft dat in zich. 't Komt er nu gewoon op aan om binnen enkele maanden de juiste keuze te maken."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws