Er valt Jonah uit ‘Blind Getrouwd’ iets bijzonders op aan Winnie: “Zo raar” Buitenland
Buitenland

Er valt Jonah uit ‘Blind Getrouwd’ iets bijzonders op aan Winnie: “Zo raar”

Er valt Jonah uit ‘Blind Getrouwd’ iets bijzonders op aan Winnie: “Zo raar”

Er is tot dusver geen vuiltje aan de lucht voor Jonah en Winnie in ‘Blind Getrouwd’. Het pasgehuwde koppel lijkt bijzonder goed met elkaar te kunnen opschieten.

Jonah wist op voorhand al waarop hij bij zichzelf moest letten. Koppigheid is een van zijn mindere kantjes en naar eigen zeggen is hij vrij impulsief. “Ik kan vandaag op morgen compleet van gedacht veranderen en keihard een andere richting in gaan”, zegt Jonah in Dag Allemaal.

Van beroep is Jonah IT’er. Een ‘nerd’ is hij echter totaal niet. “Met bordspelen of games ben ik helemaal niet vertrouwd”, klinkt het. Winnie daarentegen gaf eerder al aan een zelfverklaarde ‘geek’ te zijn. Dat heeft ook Jonah al mogen ondervinden, al ziet hij geen daar geen graten in.

151 Pokémonfiguurtjes

“Als ik in een andere context zou hebben gehoord dat ze 151 Pokémonfiguurtjes eigenhandig in elkaar heeft gehaakt, zou ik dat waarschijnlijk raar gevonden hebben”, lacht hij. Toch is hij nuchter genoeg om daar door te kijken. “Want al tijdens de eerste dag merk je dat je echt niet zomaar aan elkaar bent gekoppeld”, besluit hij.

Populair

Laatste nieuws