-->

Getrouwde vrouw (35) stuurt topless-foto's én heeft seks met 15-jarige leerling die ze kent vanop school

Getrouwde vrouw (35) stuurt topless-foto's én heeft seks met 15-jarige leerling die ze kent vanop school
Zondag 6 September 2020 - 10:00   I   Foto: The Sun   I   door Redactie

De 35-jarige Kandice Barber, een toezichter op school, wordt ervan beschuldigd om seks te hebben gehad met een 15-jarige leerling. Ze zou ook topless-foto's via Snapchat naar hem gestuurd hebben.

Barber behoorde niet tot het onderwijzende personeel op school, maar was als toezichthouder aan dezelfde regels gebonden. Ze mocht buiten het school geen persoonlijke contacten onderhouden met de leerlingen, zonder toestemming van het hoofd van de school.

Barber moest nu voor het gerecht verschijnen. Nicholas Simms, die op het moment van de vermeende overtredingen schooldirecteur was, vertelde juryleden dat hij de jongen in kwestie in januari 2019 had gesproken nadat een leraar zijn bezorgdheid had geuit over de geruchten die zich rond de school verspreidden.

Simms zei dat de jongen, wiens identiteit om juridische redenen niet bekend kunnen worden gemaakt, "op een verbaasde manier reageerde" toen de geruchten aan hem werden voorgelegd, en dat hij ze ontkende. Barber zou ook alles ontkende hebben. "Ze leek geschokt", klinkt het.

Aangehouden

In maart 2019 werden er topless-foto's van Barber verspreid op school. Toen sprak de jongen er wel over met zijn directeur. In september 2018 zou Barber contact gemaakt hebben met de jongen en foto's gestuurd hebben via Snapchat. Nadien zouden ze hebben afgesproken en seks hebben gehad.

"Hij was van streek. Hij huilde niet, maar zijn handen beefden. "Hij heeft er lang over gedaan om het allemaal uit te leggen", zo vertelt Simms. Die stapte daarop naar de politie en Barber werd in maart gearresteerd. Ze was op dat moment getrouwd en had twee kinderen.

TAGS  I  Kandice Barber  I  seks  I  school