Nelis uit Boer zkt Vrouw haalt zwaar uit: "Die heeft volledig afgedaan bij mij" Buitenland
Buitenland

Nelis uit Boer zkt Vrouw haalt zwaar uit: "Die heeft volledig afgedaan bij mij"

Nelis uit Boer zkt Vrouw haalt zwaar uit: "Die heeft volledig afgedaan bij mij"

Veerle koos voor Thibaut en niet voor Nelis in Boer zkt Vrouw. Dat is toch wel hard aangekomen bij Nelis. Vooral omdat hij absoluut geen goede band had met Thibaut.

"Ach, ik hoop dat ze gelukkig wordt met Thibaut, al kan ik niets positiefs over die jongen zeggen. Wij zijn totaal verschillend. Hij denkt enkel aan werken. Ik werk ook hard, maar ik vind samen genieten minstens even belangrijk. Ik vond het ook ongepast om met je paard naar de speeddate te komen, zoals Thibaut deed. Da’s opschepperig", aldus Nelis in Dag Allemaal.

"Tijdens de opnamen is hij twee dagen wedstrijden gaan rij den. Ook dat vond ik niet correct. ook al omdat hij mij de laatste dagen zwartmaakte bij Veerle. Het klikte gewoon niet tussen ons."

"Thibaut heeft voor mij volledig afgedaan. En ik heb ook niks meer tegen Veerle gezegd omdat ik ontgoocheld was. Zij had haar keuze gemaakt en ik ben hard in die dingen. Weet je, ze heeft nu voor Thibaut gekozen, maar ik vraag mij af of hij haar wel gelukkig zal maken. Eerlijk gezegd denk ik van niet."

Populair

Laatste nieuws