Fans van Dieter Coppens kunnen het amper geloven: "Dit is echt niet makkelijk voor hem" Buitenland
Buitenland

Fans van Dieter Coppens kunnen het amper geloven: "Dit is echt niet makkelijk voor hem"

Fans van Dieter Coppens kunnen het amper geloven: "Dit is echt niet makkelijk voor hem"

Dieter Coppens trekt dit jaar op roadtrip door Vlaanderen met zijn soepbus. Dit doet hij om zoveel mogelijk mensen te bedanken die dit jaar het verschil hebben gemaakt.

Ondanks het succes dat hij de voorbije jaren vergaard heeft met onder meer ‘Down The Road’, stelt Dieter Coppens zich nog steeds op als een bescheiden man, begaan met zijn medemens. Dat siert hem, vinden de meeste Vlamingen. Ze hebben dan ook het grootste respect voor zijn initiatief, zeker nu zijn vrouw sukkelt met haar gezondheid.

“Dieter is een mooi mens, en het is erg tof dat hij dit doet”, klinkt het op de sociale media. “Het moet wel met gemengde gevoelens zijn, nu zijn vrouw moet vechten om de stoute ziekte te bedwingen.” “Heel sterke man”, zegt een ander. “Hopelijk komt alles heel vlug weer in orde met zijn vrouwtje."

Groot hart

“Een mens uit de duizend die alweer zijn groot hart laat blijken, ook al zal hij het zelf ook niet gemakkelijk hebben momenteel”, aldus nog iemand. “Alleen maar respect en bewondering voor. Heel veel beterschap aan de echtgenote van Dieter.” “’Soeper’ Dieter! Een geweldig plan om mensen een hart onder de riem te steken”, lezen we nog. “Iets wat jijzelf ook verdient in dit moeilijke jaar. Veel beterschap gewenst voor je lieve vrouw."

Populair

Laatste nieuws