Kijkers snoeihard voor ‘VTM NIEUWS’: “Wat een belachelijke zever” Buitenland
Buitenland

Kijkers snoeihard voor ‘VTM NIEUWS’: “Wat een belachelijke zever”

Kijkers snoeihard voor ‘VTM NIEUWS’: “Wat een belachelijke zever”

Omdat de Risk Assessment Group adviseert om op kantoor een mondmasker te dragen, besliste de redactie van ‘VTM NIEUWS’ dat ook te doen wanneer er een studiogast of sportanker aanschuift. Dat konden de kijkers maar matig appreciëren.

“Het wordt hoe langer hoe gekker”, zegt een dame op de sociale media. “Wat een belachelijke zever allemaal, en dat net nu ze begonnen zijn met de vaccinaties.” “Kan het nog belachelijker?”, vraagt een ander zich dan weer af. “Dit vind ik nu toch wel een beetje té. Gisteren nog zonder en nu met. Als er iemand besmet was, is het kwaad toch al geschied.”

“Zo blijft dit belachelijk circus maar duren”, zegt iemand. “Een jaar verder en nu dat. Vaccins zijn op komst en de maatregelen blijven maar verstrengen hoe belachelijk allemaal.” Een VTM-kijker reageert: “Gewoonweg belachelijk na een jaar zonder maskers in de studio. Wat een klucht. Net als je denkt dat we een dieptepunt hebben bereikt, vinden ze nog iets extra.”

“Dat is pas een doorbraak”, klinkt het sarcastisch. “Bijna een jaar verder en nu vinden ze het nodig om maskers te dragen in de studio. Ik dacht dat ze er veel langer zouden over doen om dat te bedenken.” En nog: “Al een jaar doen ze dat niet en nu ineens is het groot nieuws. Marc Van Ranst lachte een jaar geleden iedereen nog uit en hij zit al een jaar bij i de studio zonder mondmasker. Kunnen jullie het nog ongeloofwaardiger maken? Prutsers!”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws