Kürt Rogiers heeft goed nieuws voor de fans van ‘Familie’ Buitenland
Buitenland

Kürt Rogiers heeft goed nieuws voor de fans van ‘Familie’

Kürt Rogiers heeft goed nieuws voor de fans van ‘Familie’

Kürt Rogiers heeft enkele bijzondere weken en maanden achter de rug. Onlangs vierde hij zijn 25ste jaar bij VTM en was hij exact 20 jaar getrouwd. Zondag mocht hij dan weer 50 kaarsjes uitblazen voor zijn verjaardag.

“Het is een torenhoog cliché, maar ik voel me absoluut nog geen 50”, zegt Kürt in De Zondag. “Heel lang geleden, toen ik zelf nog kind was, kwam er op Radio 2 het programma 'Heb je Abraham al gezien' en dat ging over mensen die 50 jaar werden. Toen vond ik dat stokoud”, lacht hij. “Nu voelt dat toch anders.”

Enkele weken terug was het dus ook exact 25 jaar geleden dat Kürt zijn VTM-debuut maakte in ‘Wittekerke’. “Heel bizar hoe snel dat gegaan is”, zegt hij. ”Collega’s vragen wel eens naar mijn hoogtepunten, maar ik heb het gevoel dat mijn carrière een aaneenschakeling van hoogtepunten is. In die 25 jaar heb ik radio mogen maken, ik heb mooie programma’s mogen presenteren, ik heb in hele goede reeksen mogen meespelen. Kortom, ik ben een uitermate gelukkig VTM-gezicht.”

Heel dankbaar

Als het aan de acteur, die in 'Familie' de rol van Lars speelt, zelf ligt, doet hij er met plezier nog eens evenveel jaren bij. “Door de crisis is bij mij het besef gekomen dat ik heel dankbaar moet zijn voor alles wat er al geweest is”, klinkt het.

“Toch hoop ik dat we over 25 jaar nog eens met elkaar kunnen babbelen. Ook al heb ik geen idee wat de toekomst zal brengen. In ieder geval ben ik nog lang niet klaar om de handdoek in de ring te gooien", besluit hij. Goed nieuws dus voor al wie fan is van zijn werk!

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws