Pierre Van Damme over versoepelingen: "Ik hou voor twee dingen mijn hart vast" Royalty
Royalty

Pierre Van Damme over versoepelingen: "Ik hou voor twee dingen mijn hart vast"

Pierre Van Damme over versoepelingen: "Ik hou voor twee dingen mijn hart vast"

Ook vaccinoloog Pierre Van Damme is er niet gerust op. Vanaf augustus zullen er immers festivals mogelijk zijn in ons land. Pukkelpop en Tomorrowland kunnen dan plaatsvinden. De zoon van Pierre Van Damme organiseert ook al een bevrijdingsfeest eind juli.

"Als ik een vrijkaart krijg, ga ik naar zijn feest, want ik ben toch nieuwsgierig naar hoe het eraan toe zal gaan. Ik begrijp 100% dat jonge mensen zoals hij dit soort dingen willen doen - ik zou dat vroeger misschien ook hebben gedaan", vertelt Van Damme in Gazet van Antwerpen.

"Maar tegelijk ben ik kritisch: wie niet voorzichtig blijft, kan het voor de rest verpesten. Mijn zoon weet dat ook en het zal een mooie test zijn voor de verdere versoepelingen die vanaf half augustus staan gepland, wanneer de festivals weer kunnen plaatsvinden (voor wie gevaccineerd, negatief getest of immuun is, red.)."

Van Damme is eerlijk. Gerust is hij daar niet in. "Daar hou ik toch een beetje mijn hart voor vast. Net als voor het reizen, omdat we weten dat wanneer mensen reizen, virussen ook meereizen. Je kunt dat moeilijk in de hand houden. Hier zullen we sterker op moeten anticiperen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws