Niels Destadsbader doet zeer gênant verhaal uit de doeken: Echt uit zattigheid” Buitenland
Buitenland

Niels Destadsbader doet zeer gênant verhaal uit de doeken: Echt uit zattigheid”

Niels Destadsbader doet zeer gênant verhaal uit de doeken: Echt uit zattigheid”

MNM nodigt dit jaar tijdens de Marathonradio de grootste Vlaamse artiesten uit om een praatje te slaan en zo de studenten een hart onder de riem te steken. Niels Destadsbader vertelt er aan Peter Van de Veire waarom hij in 2019 niet optrad tijdens de zomermaanden.

“Ik werd ereburger van de mooiste gemeente van het land, namelijk Deerlijk, en dat moest gevierd worden. En de burgemeester vroeg waarmee ze me een plezier konden doen”, begint Niels zijn verhaal. “Ik zeg: ‘Pak gewoon met een paar bakken bier en mijn vrienden in mijn stamcafé.’ ’t Was allemaal plezant, tot een uur of 4, toen mijn broer een nummer van Paul Severs draaide.”

"Nog altijd trots dat ik ereburger van Deerlijk ben"

“Toen dat nummer werd opgelegd, zocht ik de dichtstbijzijnde kruk om op te gaan staan”, aldus Niels. “Even later lag ik in de grond. Maar tot daar het grappige verhaal, want het was veel erger dan iedereen dacht. Mijn broer zei: 'Laat hem maar liggen, hij doet dat altijd’. Maar na anderhalve minuut is Els, een vriendin, naar mij gekomen en zij zag dat het niet oké was.”

Niels werd door de ziekenwagen naar het ziekenhuis gebracht, waar hij te horen kreeg dat hij drie gebroken ruggenwervels had opgelopen. “De dokter vroeg me of ik veel pijn had, en ik zei: ‘Eigenlijk wel’, waarop zij: ‘Wacht dan maar tot binnen een paar uur, als je weer nuchter bent’. Maar ik ben nog altijd trots dat ik ereburger van Deerlijk ben”, lacht Niels.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws