-->

‘Huis Gemaakt’-winnaars Antje en Ruben moeten iets kwijt over Harry en Jerina: “Je merkt dat gewoon aan hen”

‘Huis Gemaakt’-winnaars Antje en Ruben moeten iets kwijt over Harry en Jerina: “Je merkt dat gewoon aan hen”
Zondag 13 Juni 2021 - 20:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Na zeven maanden van hard labeur kregen Antje en Ruben in ‘Huis Gemaakt’ de sleutels van hun droomwoning in handen. Een droomwoning die ze niet meer moeten afbetalen en waarin ze zomaar hun intrek kunnen nemen.

De andere twee koppels, Harry en Jerina en Amber en Kenny, bleven met lege handen achter. Dat vinden Antje en Ruben erg sneu. “Ze hebben even hard gewerkt en afgezien als wij”, zegt Ruben in Story. “Je weet dat het een wedstrijd is en er dus maar één winnaar kan zijn. Toen onze naam viel waren we uiteraard superblij, maar tegelijkertijd voelden we ons meteen heel schuldig tegenover de anderen.” 

"De gunfactor in Kortrijk ligt heel hoog"

Meteen na de finale werd er een crowdfunding opgezet voor de twee verliezende koppels. Voor Harry en Jerina werd zelfs meer dan 100.000 euro opgehaald, aanzienlijk meer dan het bedrag dat voor Amber en Kenny ingezameld werd. “Ik denk dat de gunfactor in Kortrijk heel hoog ligt, zeker door hun kindjes. Als je iemand wil steunen, dan zijn het wel jonge ouders die het moeilijk hebben en voor hun kinderen willen zorgen”, zegt Ruben.

“Je merkt dat de kijkers in de loop van het programma superverliefd zijn geworden op Harry en Jerina. Ik schrik er niet van dat ze zoveel mensen achter zich hebben”, besluit Antje daarop.

TAGS  I  Huis Gemaakt  I  n365