K3 zorgt voor ophef bij VTM-kijkers: "We zijn het kotsbeu" Buitenland
Buitenland

K3 zorgt voor ophef bij VTM-kijkers: "We zijn het kotsbeu"

K3 zorgt voor ophef bij VTM-kijkers: "We zijn het kotsbeu"

In het najaar zullen Hanne en Marthe op zoek gaan naar een waardige vervanger/vervangster voor Klaasje in ‘K2 Zoekt K3’. In afwachting daarvan zendt VTM deze zomer de herhalingen uit van ‘K3 Zoekt K3’, waarin Karen, Kristel en Josje drie nieuwe meisjes zoeken om hen op te volgen.

De kijkers van VTM begrijpen werkelijk niets van de beslissing om dit programma opnieuw uit te zenden. De reacties op de sociale media zijn dan ook niet van de poes. “Daar zat ik echt op te wachten: de heruitzending van een zoektocht-show”, zegt iemand. “Dat is ongeveer even spannend als de verf zien drogen van mijn pas geschilderde muur.”

“In plaats van ‘VTM kleurt je dag’, kunnen ze beter zeggen ‘VTM herhaalt jaarlijks, maandelijks, wekelijks, dagelijks je dag’. Wat een foute zender is dat geworden, zeg.” Anderen delen die mening: “De meest stomme herhaling! Iedereen weet toch hoe het afgelopen is? Het mag precies allemaal niet veel meer kosten, maar ze geven dan wel 45 minuten reclame op een film van anderhalf uur.”

"Kunnen ze niks anders uitzenden?” 

“Al die herhalingen op VTM ben ik kotsbeu”, reageert een ander. “Herhalingen, herhalingen en nog eens herhalingen… Wie zit daar in godsnaam op te wachten, zeg? Op de VRT is het al zo erg, en nu ook nog eens op VTM.” “Waarom nog heruitzenden”, vraagt nog iemand zich af. “We weten de uitslag toch al. Kunnen ze niks anders uitzenden?”

“Weeral die klote-zever op televisie! Kunnen ze nu eens niks interessants geven?”, klinkt het nog boos. “Ik kijk nooit VTM maar als je de programmatie leest, weet je wat voor een debiele prulzender dit is.” En ook: “Echt erg hoor, VTM, altijd maar herhalingen en dan ’s avonds kinderprogramma’s. Erg is dit, heeeeeel erg.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws