Viktor Verhulst laat zich niet kennen en verrast: “Dít deed hij voor een weddenschap” Buitenland
Buitenland

Viktor Verhulst laat zich niet kennen en verrast: “Dít deed hij voor een weddenschap”

Viktor Verhulst laat zich niet kennen en verrast: “Dít deed hij voor een weddenschap”

Vrijdag zond Play5 de eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’ uit. Niet Annelien Coorevits en Rick Brandsteder presenteren de ultieme relatietest dit jaar, maar Viktor Verhulst, met aan zijn zijde de ravissante Monica Geuze.

"Ik had best wat vooroordelen over Belgen en dus ook over Viktor", geeft Monica toe in Het Laatste Nieuws. "Belgen zijn meestal niet zo direct en ik verwachtte van Viktor hetzelfde, maar hij heeft echt Nederlandse humor. Hij is direct, net als ik, maar Viktor is op een grappige manier ook kurkdroog.”

"Ik weet nog onze allereerste draaidag”, blikt Monica terug. ”De productie vroeg of we er in zin hadden. En ik dolenthousiast: 'Natuurlijk! Dit is mijn droomjob!' Terwijl Viktor gortdroog zei: 'Goh. Niet echt, nee... Maar ook niet géén zin.' Fantastisch toch?”, lacht ze.

Quarantainebubbel

"Het ijs was meteen gebroken en vanaf die dag klikte het", aldus Monica. "Onze kamers in het hotel grensden aan elkaar en omdat we in een soort quarantainebubbel zaten, mochten we het hotel amper uit. We trokken dus veel met elkaar op."

"Zo speelden we vaak het spelletje 'Wat is de kans?' Viktor deinst daarin voor niets terug, daar hou ik wel van. Zo heeft ie op een avond voor een weddenschap een volledig bord ketchup opgeslurpt”, lacht de Nederlandse schoonheid.

Populair

Laatste nieuws