-->

Laura Tesoro maakt zich opvallende bedenking over 'De Slimste Mens': “Ik besefte dit al snel”

Laura Tesoro maakt zich opvallende bedenking over 'De Slimste Mens': “Ik besefte dit al snel”
Maandag 30 Augustus 2021 - 17:30   I   Foto: Photonews   I  

‘De Slimste Mens ter Wereld' is dit najaar opnieuw te zien op Play4. Naast Niels Destadsbader, Sandra Bekkari en Dorian Liveyns, zal ook Laura Tesoro voor het eerst haar opwachting maken. Al heeft ze wel twee keer nagedacht vooraleer toe te zeggen.

“Ik heb getwijfeld omdat ik weet dat ik niet de beste quizzer ben”, vertelt Laura in Story. “En ik wil me uiteraard niet belachelijk maken. Maar al snel besefte ik: zelfs als ik er na één aflevering al uit lig, heb ik het tenminste wel geprobeerd. Bovendien: het blijft een tof programma. Ik heb er thuis zelfs het gezelschapsspel van liggen.” 

"Ik ben heel slecht in het onthouden van namen en weetjes"

“Ik probeer vooral zoveel mogelijk het nieuws te volgen zodat ik meer dan ooit op de hoogte ben van de actualiteit. Maar er gebeurt op dit moment extreem veel in de wereld”, aldus de zangeres. "Af en toe stellen mijn vrienden en familie ook een vraag. Zo probeer ik antwoorden te koppelen aan bepaalde herinneringen, want ik ben heel slecht in het onthouden van namen en weetjes.“

“Ik ben intelligenter op het vlak van mensenkennis en hoe je in het leven staat dan van te studeren”, klinkt het. “Ach, we zien wel hoe het loopt. Eén aflevering overleven zou al een hele overwinning zijn”, besluit ze.

TAGS  I  Laura Tesoro  I  shownieuws  I  Niels Destadsbader  I  De Slimste Mens