Keert Guido Van den Bossche toch terug in 'Familie'? Dit mogen fans verwachten TV en Radio
TV en Radio

Keert Guido Van den Bossche toch terug in 'Familie'? Dit mogen fans verwachten

Keert Guido Van den Bossche toch terug in 'Familie'? Dit mogen fans verwachten

Afgelopen weekend werd het grote '30 Jaar Familie Feest' uitgezonden op VTM. Het was een enorm spektakel waarbij heel wat voormalige 'Familie'-acteurs van de nostalgie kwamen meegenieten.

Karel Deruwe was één daarvan. Hij speelde 10 jaar lang Guido Van den Bossche in de soap en was erbij van het prille begin. De acteur ging dus met alle plezier toekijken hoe zijn ex-collega’s het 30-jarige bestaan van ‘Familie’ vierden. “Het was fantastisch. Terecht dat ze daar zo’n feest voor geven”, wil hij kwijt aan Het Laatste Nieuws.

“10 jaar van mijn leven heb ik eraan gegeven, met heel veel liefde en overtuiging”, gaat Karel verder. Zijn personage is dan ook nog lang niet vergeten. Er wordt nog steeds heel vaak over hem gesproken in de soap. Daar is de acteur erg trots op. Maar hoe staat hij tegenover een terugkeer?

Een comeback van Guido Van den Bossche sluit Karel verrassend genoeg niet uit. Zijn personage mag dan wel dood zijn, in een soap kan alles. Zo dook hij in 2018 even opnieuw op in de reeks. “Maar ik zal erover nadenken. En dat beloof ik”, besluit Karel.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws