Aster Nzeyimana krijgt bakken kritiek over zich heen na aankondiging: "Snotneus" TV en Radio
TV en Radio

Aster Nzeyimana krijgt bakken kritiek over zich heen na aankondiging: "Snotneus"

Aster Nzeyimana krijgt bakken kritiek over zich heen na aankondiging: "Snotneus"

Aster Nzeyimana krijgt het hard te verduren. Nadat het nieuws naar buiten kwam dat hij iets anders gaat doen dan sportjournalistiek krijgt hij meteen heel wat negatieve reacties te horen.

Aster Nzeyimana, die we vooral kennen als sportjournalist, heeft groot nieuws. Zo heeft hij een docureeks gemaakt over het legendarische nachtleven in de jaren 90. In de vijfdelige reeks 'These were the days' op VRT MAX komen iconische danstempels zoals La Rocca, Café d’Anvers, Cherry Moon, Fuse en Boccaccio aan bod.

“Toen ik goed en wel voor de eerste keer op een dansvloer stond, was de glorieperiode van de dancings helaas al gepasseerd”, vertelt Aster zelf. En daar krijgt hij ook vooral kritiek op. “Waarom geen presentator die er echt bij was?, “Hij heeft nooit de discotheken van weleer gekend” en “Hij mag amper zelf net binnen in een jeugdhuis”, klinkt het.

Ook komt er commentaar op het onderwerp van de docureeks. “Het is al ver gekomen dat men zich moet vastklampen aan het verleden om nieuwe programma’s te maken” en “Plat moment-opportunisme. Morgen is er een andere kunstmatige hype waar hij dan op mee kan surfen”, reageren enkele mensen.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws