'Out Of Office'-presentator Bruno Vanden Broecke krijgt slecht nieuws van dokter Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Out Of Office'-presentator Bruno Vanden Broecke krijgt slecht nieuws van dokter

'Out Of Office'-presentator Bruno Vanden Broecke krijgt slecht nieuws van dokter

‘Blind Getrouwd’ zit erop. Tijd voor een gloednieuw programma op maandagavond. In ‘Out Of Office’ helpt Bruno Vanden Broecke onbekende Vlamingen die met een burn-out kampen om hun leven opnieuw in handen te krijgen. En dat terwijl het met hemzelf ook niet erg goed gaat.

Vijf mensen met een burn-out proberen samen met Bruno Vandenbroecke hun leven weer op de rails te krijgen door een halfjaar lang op een zorgboerderij te werken. Bruno wil met het programma ook andere mensen helpen die even diep zitten. Maar het experiment is voor de presentator uit het leven gegrepen. Niet zo lang geleden leunde Bruno zelf tegen een burn-out aan.

Als acteur heeft Bruno namelijk een enorm drukke periode achter de rug. “Er was een periode dat ik op bijna alles ja zei”, vertelt hij nu in Dag Allemaal. “Maar theater, dat zit de hele tijd in je hoofd en vreet aan je. Daardoor was ik een redelijk bewolkte mens.” En dat met de nodige gevolgen. Voor zijn gezondheid, maar ook voor zijn gezin.

“Ik was niet meer aanwezig thuis. Ik kon moeilijk de slaap vatten, was ’s morgens vroeg wakker en kreeg een kort lontje”, geeft Bruno toe. Zelf had hij niet door dat het de verkeerde kant opging met hem. Gelukkig deed zijn vrouw Evie hem maar net op tijd tot inzicht komen. “Dankzij haar ben ik niet met mijn gezicht tegen de muur gelopen”, klinkt het. Vanaf nu neemt hij alleen nog maar opdrachten aan waar hij echt gelukkig van wordt.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws