Monique, de ex-verloofde van André Hazes, is kapot van verdriet: "Ik mis je" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Monique, de ex-verloofde van André Hazes, is kapot van verdriet: "Ik mis je"

Monique, de ex-verloofde van André Hazes, is kapot van verdriet: "Ik mis je"

André Hazes en Monique Westenberg hebben al een zeer woelig parcours achter de rug. Na een hartverscheurende breuk zouden de twee nu opnieuw aan het daten zijn, maar Monique moet nu opnieuw een harde klap verwerken.

André Hazes en Monique Westenberg zouden na hun breuk nu terug samen zijn volgens verschillende Nederlandse juicekanalen. Onlangs verschenen ze ook verschillende keren samen in het openbaar met hun zoontje. Op 12 december 2020 vroeg André haar nog ten huwelijk, maar nog geen drie maanden later zette hij Monique alweer aan de kant voor iemand anders.

Ondanks dat ze nu terug samen zouden zijn, is André's aanzoek niet de enige pijnlijke herinnering die Monique heeft aan 12 december. Het is namelijk ook de geboortedag van haar overleden hond Dunya en daar heeft ze het nog elk jaar bijzonder moeilijk mee. “Op deze dag werd zij geboren en dat veranderde mijn leven”, schrijft een emotionele Monique op haar Instagrampagina.

Ze laat ook meteen een prachtige foto zien waarop ze met Dunya knuffelt. “Dunya was mijn start. Pas nu, jaren later snap ik wat zij allemaal betekend heeft voor mij naast de liefde die ik voor haar voel”, aldus Monique. “Ik mis je”, sluit ze haar tekstje af. In de commentaren wensen haar volgers haar enorm veel sterkte toe.

Populair

Laatste nieuws