Marie Verhulst en haar vriend Jef hebben opvallend nieuws over gezinsuitbreiding Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Marie Verhulst en haar vriend Jef hebben opvallend nieuws over gezinsuitbreiding

Marie Verhulst en haar vriend Jef hebben opvallend nieuws over gezinsuitbreiding

Marie Verhulst is al zo’n drie jaar samen met Jef Oomen. In een nieuw interview vertelt ze meer over hun relatie en verklapt ze of ze binnenkort mama zal worden.

Marie Verhulst stond nog maar pas op de planken naast K3’tjes Julia Boschman en Marthe De Pillecyn tijdens ‘De Grote Sinterklaasshow’. De dochter van Gert Verhulst verving Hanne Verbruggen die onlangs is bevallen van haar eerste kindje. Hanne is mama geworden op haar 28ste en ook Marie bereikt volgend jaar die leeftijd.

Hebben Marie en haar vriend Jef al concrete plannen voor een eerste kindje? De twee vormen al bijna drie jaar een koppel en Marie laat weten dat ze nog steeds dolgelukkig zijn samen. “Jef is echt de perfecte man”, bekent ze. Vervolgens geeft ze ook een duidelijk antwoord op de vraag of er een klein Marie’tje aankomt.

“Op dit moment zijn baby’s nog totaal niet aan de orde”, klinkt het kort en bondig. “Ik voel me nog niet klaar voor het moederschap”, legt ze uit. Marie geeft wel toe dat ze zot is van kinderen en dat ze er bijna dagelijks mee in aanraking komt voor haar werk. “Ze zijn zo schattig en eerlijk, maar ik moet er natuurlijk niet elke dag voor zorgen”, zegt ze al lachend.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws