Grote veranderingen op komst in nieuwe seizoen van 'Big Brother' TV en Radio
TV en Radio

Grote veranderingen op komst in nieuwe seizoen van 'Big Brother'

Grote veranderingen op komst in nieuwe seizoen van 'Big Brother'

Fans van ‘Big Brother’ hoeven niet lang meer te wachten. Op 9 januari keert de grootste realityshow van het land eindelijk terug naar het scherm. En opnieuw heeft het programma heel wat verrassingen voor ons in petto.

Peter Van de Veire is ten eerste niet meer van de partij als presentator. Tatyana Beloy zal dit jaar als host schitteren naast de Nederlandse Geraldine Kempe. “We hebben elkaar nog niet ontmoet, maar Geraldine liet me al weten dat ze uitkijkt naar onze samenwerking”, vertelt Tatyana in Het Laatste Nieuws.

“Voor het programma start, staat er nog een ontmoeting op de agenda”, gaat de nieuwe presentatrice verder. Daarna zullen Tatyana en Geraldine elkaar iedere zaterdag zien tijdens de liveshows in Amsterdam. “Uiteraard moeten we nog zien hoe het loopt, maar ik denk dat onze spontaniteit een meerwaarde kan betekenen”, vindt ze.

Maar een nieuwe presentatrice is niet het enige dat dit jaar anders zal zijn. Tatyana licht al een tipje van de sluier op over het nieuwe seizoen. “Vorige week was ik in Amsterdam en kreeg ik een rondleiding in het 'Big Brother'-huis, dat dit seizoen garant staat voor heel wat verrassingen”, verklapt ze al. Nog meer dan andere jaren.

Populair

Laatste nieuws