Na serieuze stemproblemen krijgt Laura Tesoro unieke kans: "Hele uitdaging" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na serieuze stemproblemen krijgt Laura Tesoro unieke kans: "Hele uitdaging"

Na serieuze stemproblemen krijgt Laura Tesoro unieke kans: "Hele uitdaging"

Afgelopen zomer kreeg Laura Tesoro te kampen met serieuze stemproblemen. En dat zorgde voor de nodige paniek. Gelukkig liggen die tijden nu ver achter haar en kan ze weer volop met haar stem aan de slag. Want ze kan hem gebruiken.

“Ik werd me bewust: ‘Mijn stem is mijn job, mijn leven. Wat als daar iets mee gebeurt?’”, vertelde Laura onlangs openhartig in Het Laatste Nieuws. “Dat was hectisch en vooral even heel confronterend.” Maar gelukkig werd de zangeres goed opgevolgd, en vooral goed behandeld.

Haar stem is weer helemaal de oude. En maar goed ook, want Laura kan hem nu meer dan ooit gebruiken. Ze werkt niet alleen aan een nieuwe plaat, ze heeft ook de hoofdrol beet in de nieuwe animatiefilm ‘Mummies’. Laura mag de Vlaamse versie van de film inspreken en -zingen. Vanaf februari kan je haar aan het werk horen op het witte doek.

Laura heeft al verschillende films ingesproken, denk maar aan ‘Trolls’. “Ze weten hier ondertussen bij Option Media wel hoe mijn stem klinkt”, vertelt de stemactrice in HLN Showbits. En ze vonden Laura de geknipte persoon voor deze rol. “Toch is het een hele uitdaging, want je moet de rol spelen zoals ze ook in het origineel gespeeld wordt. Je moet je personage wel op dezelfde manier kunnen overbrengen in het Vlaams”, aldus de zangeres.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws