"Eén en al dankbaarheid": CAMILLE op kerst overdonderd door fantastisch nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Eén en al dankbaarheid": CAMILLE op kerst overdonderd door fantastisch nieuws

"Eén en al dankbaarheid": CAMILLE op kerst overdonderd door fantastisch nieuws

Elk jaar gaan Het Laatste Nieuws en VTM NIEUWS op zoek naar de ‘Belg van het Jaar’. Wie is het gezicht van 2022? De gedoodverfde winnares: wie anders ook dan de 21-jarige zangeres Camille Dhont.

We hoeven het je niet meer te vertellen, maar wat een jaar heeft Camille Dhont achter de rug. ‘The Masked Singer’ en ‘Liefde voor Muziek’ hebben haar net dat duwtje in de rug gegeven. “Geen half jaar later kan Camille dé revelatie van 2022 worden genoemd”, schrijft Het Laatste Nieuws. Dat kan niet anders dan haar een nominatie voor ‘Belg van het Jaar’ opleveren.

Camille heeft het állemaal. “Ze kan zingen, dansen, liedjes schrijven en blijkt daarbovenop ook nog een mode-icoon door haar 'over the top'-oufits”, vindt de krant. “Haar moodboard is behoorlijk ruim, waardoor je haar niet eenvoudig in één vakje kunt steken en dat hoeft ook niet. Soms rock chick, soms extravagant, soms een beetje plagerig, maar altijd uitgesproken vrouwelijk.” Het Laatste Nieuws durft haar zelfs de Vlaamse Taylor Swift, Avril Lavigne en Katy Perry tegelijkertijd te noemen.

“Anno 2022 is Camille een begrip geworden”, klinkt het nog. Maar de weg naar succes was lang en verliep niet zonder slag of stoot. “En laat dat nu net het hele inspirerende zijn aan Camille. Als ze vandaag aan de top van de Vlaamse showbizz staat, dan is dat omdat ze daar keihard voor heeft gewerkt, jaren aan een stuk.”

Grootste compliment

Amper 21 en nu al mogelijk ‘Belg van het Jaar’, tenminste als we de HLN-lezers mogen geloven. Van de 223.000 volgers van het HLN-account op TikTok roept bijna iedereen haar uit tot de grote winnares. Niet veel mensen doen het haar na. Camille kan haar ogen niet geloven. “Grootste compliment van het jaar”, laat ze weten op Instagram. “Ik ben één en al dankbaarheid!”

Bron: Instagram Stories

"Eén en al dankbaarheid": CAMILLE op kerst overdonderd door fantastisch nieuws
0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws