Sieg De Doncker kan amper geloven wat hem overkomt na exit in 'Familie' TV en Radio
TV en Radio

Sieg De Doncker kan amper geloven wat hem overkomt na exit in 'Familie'

Sieg De Doncker kan amper geloven wat hem overkomt na exit in 'Familie'

Ondertussen is het alweer bijna een week geleden dat de fans van ‘Familie’ Koen (Sieg De Doncker) vaarwel moest zeggen, maar bij heel wat kijkers blijft zijn afscheid toch nog nazinderen. De inbox van de acteur overstroomt door verrassende berichtjes van fans.

Tot grote verbazing van Sieg De Doncker zelf slaat zijn inbox bijna tilt. Op Instagram krijgt hij het ene na het andere berichtje binnen. Van fans die elk om de beurt kwijt willen wat een fantastische acteur ze hem wel niet vinden en hoe hard ze hem zullen missen in hun favoriete reeks.

“De finale was zo spannend. Je was een topacteur in ‘Familie’”, “Hoi Sieg! Ik wil even zeggen dat je een geweldige acteur bent! Je zal gemist worden ondanks je slechte personage. Je hebt dat ongelooflijk goed gedaan!”, “Sieg, respect voor jouw acteerkunsten! Ik ben door jou opnieuw beginnen kijken. Al goed dat je in het echt niet zo bent, maar prachtige acteertalenten!”, “Dat had ik dus echt niet in u gezien. Awel… fantastische acteerprestatie!” en “No matter what… Keigoed gespeeld!”, luiden enkele van die berichtjes.

“Ik denk dat ik voor veel mensen mag spreken als ik zeg dat we Koen echt beu waren, maar het tegelijk jammer vinden dat jij als acteur verdwijnt. Goed gedaan!”, wil iemand nog kwijt. En dat doet duidelijk wat met een mens. “Jullie denken misschien dat ik jullie berichtjes niet lees, maar mijn hart is er helemaal warm van geworden”, reageert Sieg stomverbaasd op Instagram. “Merci, kijkers!”

Bron: Instagram Stories

Sieg De Doncker kan amper geloven wat hem overkomt na exit in 'Familie'
0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws