Stappen Sieg en Maureen binnenkort in het huwelijksbootje? Acteur vertelt meer Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Stappen Sieg en Maureen binnenkort in het huwelijksbootje? Acteur vertelt meer

Stappen Sieg en Maureen binnenkort in het huwelijksbootje? Acteur vertelt meer

Sieg De Doncker is officieel weg uit ‘Familie’. Maandagavond namen de trouwe kijkers afscheid van zijn personage Koen. Wat 2023 allemaal voor de acteur in petto heeft, blijft nog een groot vraagteken. Een huwelijk misschien?

Exit Sieg in ‘Familie’. Maar dat vindt de acteur niet zo erg. “Het is goed dat ik even wat meer thuis kan zijn. Ik ga extra genieten van mijn gezin”, denkt hij erover in Dag Allemaal. Sieg en Maureen Vanherberghen zijn al meer dan drie jaar samen, en duidelijk heel gelukkig. In juli 2021 mochten ze hun eerste kindje, hun dochtertje Nelle, verwelkomen en afgelopen zomer trokken ze met hun drietjes in in hun nieuwe stekje.

Maar is het koppeltje al klaar voor een volgende stap? “Waarschijnlijk komt er ooit wel een tweede kind, maar da’s nog niet aan de orde”, zegt Sieg klaar en duidelijk. Er komt dus nog niet meteen een broertje of zusje voor Nelle. Maar willen ze elkaar niet binnenkort hun eeuwige trouw beloven? “Maureen zou dat heel graag willen, maar ik sta zo ver van de kerk”, vertelt de acteur in Story.

Een groot feest wil hij wel geven. “Maar dan zonder trouwkleren en ring. Nu, voor Maureen zou het ook prima zijn als ik in Frankrijk even op mijn knie ga en we daar trouwen, gewoon onder ons tweetjes”, gaat Sieg verder. “Zij wil gewoon dat ik vraag: blijf je voor de rest van mijn leven bij mij? Maar een kind vind ik een grotere verbintenis.” Trouwen of niet, over één iets bestaat geen twijfel: “Maureen is de liefde van mijn leven”.

Populair

Laatste nieuws