Peter Van de Veire deelt vreselijk nieuws over Niels Destadsbader: "Kapot van" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Peter Van de Veire deelt vreselijk nieuws over Niels Destadsbader: "Kapot van"

Peter Van de Veire deelt vreselijk nieuws over Niels Destadsbader: "Kapot van"

Niels Destadsbader krijgt de laatste tijd heel wat tegenslagen op zijn bord: een relatiebreuk, geen ‘Kastaar!’-nominaties, maar bovenal heel wat haatberichten op sociale media. Kritiek omdat hij bij de VRT amper aan de bak komt, maar wel een serieuze smak geld verdient, terwijl anderen er genadeloos ontslagen worden.

De kritiek aan Niels’ adres is bikkelhard geworden. Gelukkig is Peter Van de Veire er nog om het voor zijn goede vriend om te nemen. “Een Niels Destadsbader-mop op tijd en stond: tof. Vindt hij zelf ook prima”, zegt de radiopresentator in Humo. “Maar nu is het niet meer grappig. Ik heb geweldig met hem te doen.”

“Ik zie mijn kameraad op zo'n makkelijke manier zo kapotgemaakt worden…”, moet Peter van het hart. “En hij kan zich niet verweren, want het zijn allemaal langeafstandsraketten: niemand komt iets in zijn gezicht zeggen. Wat kan hij doen? In zijn eentje brullen tegen duizend megafoons?”, vraagt hij zich af. “Dan is het misschien beter om te zwijgen.”

“Ik heb hem een bericht gestuurd om hem een hart onder de riem te steken: ‘Dit gaat voorbij’”, klinkt het. Peter heeft er duidelijk een goed oog in. “Op een bepaald moment zal er iets zijn – een programma, een song – dat voor de kentering zorgt”, zegt hij vastberaden. “En dan zal het zijn alsof er nooit iets aan de hand is geweest. Dat is de schommel waarop je als bekende figuur zit: als je op het laagste punt bent, kun je alleen maar wachten tot je weer omhoog mag.”

Populair

Laatste nieuws