Eindelijk bekend: dan maakt Ruth Beeckmans langverwachte comeback op het scherm TV en Radio
TV en Radio

Eindelijk bekend: dan maakt Ruth Beeckmans langverwachte comeback op het scherm

Eindelijk bekend: dan maakt Ruth Beeckmans langverwachte comeback op het scherm

Eind april vorig jaar moest Ruth Beeckmans helaas afscheid nemen van haar partner Gary. Zo’n negen maanden later duikt ze voor het eerst weer op op het scherm. In ‘The Masked Singer’ zal ze niet meer te zien zijn, maar wel in het gloednieuwe VTM-programma ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24 Uur’.

Ruth Beeckmans mag gastvrouw spelen in ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24 Uur’, een programma waarin acht verliefde koppels zogezegd op hun droomreis vertrekken, tot één van de twee de ander uit het niets ten huwelijk vraagt op de vakantiebestemming. Binnen de 24 uur wordt er getrouwd, met alles erop en eraan. Daarvoor trok Ruth onder andere naar bestemmingen als Senegal, Málaga en Cyprus.

De confrontatie was groot voor Ruth, die nog vóór het plotse overlijden van Gary toegezegd had om het programma te presenteren. Nadien heeft ze heel lang getwijfeld om ermee door te gaan. “Moet ik de confrontatie met al dat geluk wel aangaan?”, vertelde Ruth al in Het Nieuwsblad. “Maar dan dacht ik: ‘Misschien is het wel het enige waar ik op dit moment iets over te zeggen heb, de ware liefde en waarom het zo belangrijk is om die te koesteren’”, besloot ze.

“Ik heb ja gezegd ik het een prachtig idee vond”, klinkt het bij de presentatrice. Vanaf dinsdag 31 januari mogen we Ruth opnieuw met open armen verwelkomen op de buis. Dat weet Het Laatste Nieuws. Je kan haar nieuwe programma omschrijven als een emotionele rollercoaster die de levens van mensen ingrijpend zal veranderen.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws