Christoff onthult meer: zo zit het in de liefde bij Joren uit 'Blind Getrouwd' Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Christoff onthult meer: zo zit het in de liefde bij Joren uit 'Blind Getrouwd'

Christoff onthult meer: zo zit het in de liefde bij Joren uit 'Blind Getrouwd'

Christoff en Joren Dumont vormen al meer dan twintig jaar een onafscheidelijk duo. De zanger mocht het ‘Blind Getrouwd’-avontuur van zijn beste vriend dus van op de eerste rij volgen. Dat draaide helaas op een sisser uit, maar hoe zit het meer dan een halfjaar later met Jorens liefdesleven. Christoff weet meer.

Joren en Lien waren helaas één van de twee koppels die de eindmeet van ‘Blind Getrouwd’ niet haalden. Dat leverde voor beiden een pijnlijke breuk op. “Na ’t beslissingsmoment heb ik het een paar dagen heel moeilijk gehad. Ik voelde me slecht en vroeg me af of we er wel alles hadden uitgehaald en ons genoeg hadden opengesteld”, vertelde Joren eerder nog in Dag Allemaal. Hij ging zelfs een hele periode uitwaaien aan zee.

“Ik was liever een gelukkig getrouwde man gebleven na het programma”, zei hij. Zijn doel? De term ‘gescheiden’ zo snel mogelijk van zijn loonbrief zien verdwijnen. “Ik ben er zeker van dat ik nog eens ga trouwen. Maar het zal zeker niet meer blind zijn, eerder met een vergrootglas”, lachte Joren. Maar het is er nog niet van gekomen. Van een nieuwe liefde in zijn leven is er volgens Christoff nog geen sprake.

Volgens de zanger is de ‘Blind Getrouwd’-kandidaat intussen wel klaar om opnieuw te daten. “Al is daten niet zo gemakkelijk wanneer je overal herkend wordt”, klinkt het in Het Laatste Nieuws. “Ik zie al twintig jaar mensen foto's maken van Christoff, nu gebeurt dat soms ook bij mij. Da's wennen”, vult Joren aan. “Ach, de ware liefde passeert wel als de tijd rijp is. Wie Joren ook kiest om mee door het leven te gaan, ik steun hem”, aldus Christoff.

Populair

Laatste nieuws