-->

Na herseninfarct van vrouw: Frans Bauer heeft fantastisch nieuws over Mariska

Na herseninfarct van vrouw: Frans Bauer heeft fantastisch nieuws over Mariska
Vrijdag 27 Januari 2023 - 18:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Het kwam als de donderslag bij heldere hemel. Vorig jaar werd Mariska Bauer, de vrouw van Frans Bauer, getroffen door een herseninfarct. Herstellen zal ze helaas nooit meer helemaal doen. Maar ook de Nederlandse zanger zelf begint met zijn gezondheid te sukkelen. Gelukkig kan hij nu even beter nieuws brengen.

Frans en Mariska Bauer kampen allebei met serieuze gezondheidsproblemen. Begin vorig jaar heeft Mariska helaas een herseninfarct gekregen. Beetje bij beetje gaat ze erop vooruit. “Maar ik ben nog niet helemaal beter, dat word ik ook niet. Bij mij is gewoon een deel van mijn hersenen dood”, vertelde ze eerder aan RTL Boulevard. Daarbovenop is ook Frans Bauer vorige week door zijn rug gezakt en kampt de zanger nu met een lumbago.

Even los van alle kwaaltjes, Frans en Mariska hebben gelukkig ook heel wat te vieren. Zo is de vrouw van de Nederlandse zanger gisteren 47 jaar oud geworden. En die verjaardag liet Frans niet zomaar aan zich voorbijgaan. “Ons zonnetje in huis is jarig! Mariska mag er vandaag een jaartje bij optellen”, schrijft hij dolenthousiast op Instagram bij een mooie foto van zijn vrouw. “Hiep hiep hiep hoera!”

“Proficiat”, “Van harte gefeliciteerd, maak er een mooie dag van”, “Nog vele mooie jaren met je mooie gezin” en “En een goede gezondheid”, wens Frans’ volgers zijn Mariska toe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Frans Bauer (@fransbauer)

TAGS  I  Frans Bauer  I  Mariska Bauer