Is dit de ultieme tip? Groot Licht lijkt nu al ontmaskerd in 'The Masked Singer' TV en Radio
TV en Radio

Is dit de ultieme tip? Groot Licht lijkt nu al ontmaskerd in 'The Masked Singer'

Is dit de ultieme tip? Groot Licht lijkt nu al ontmaskerd in 'The Masked Singer'

Morgen gaat het langverwachte derde seizoen van ‘The Masked Singer’ van start op VTM. En hoewel we dan pas de eerste zeven stemmen voor het eerst zullen horen, hield dat de kijkers niet tegen om de afgelopen weken druk te speculeren over de identiteit van de deelnemers. Die van Groot Licht bijvoorbeeld, één van de laatste pakken die bekendgemaakt werden.

De hints leiden ons naar een echte bolleboos die al eens graag geleerde woorden gebruikt. Op sociale media worden wetenschappers zoals Lieven Scheire of Marc Van Ranst meteen tot hoofdverdachten gekroond. Maar ook Kris of Koen Wauters wordt genoemd omdat het personage zogezegd al meerdere Nobelprijzen gewonnen heeft. Een verwijzing naar het nummer van Clouseau?

Maar bij ‘The Masked Singer’ proberen ze ons gewoonlijk op het verkeerde been te zetten. Van de afgelopen seizoenen leerden we al dat we de hints niet al te letterlijk moeten nemen. Daarom wordt ook vaak in de richting van Stromae gekeken. Dat is ook de gok van Dag Allemaal. “Stromae is een anagram van Meastro, een uitblinker dus, een Groot Licht”, schrijft het weekblad. “Hij wil zijn kennis multipliceren, lezen we in de identiteit van Groot Licht. Stromaes jongste album heet ‘Multitude’.”

Om even terug te keren op de Nobelprijzen: “Denk ‘Nobel’ even weg, dan blijft ‘prijzen’ over: Stromae heeft met onder meer twintig MIA’s al héél veel prijzen gewonnen.” Bovendien heeft de zanger een tijdje terug ook een nummer gecomponeerd met behulp van artificiële intelligentie. En ten slotte wijst het slogan van dit jaar, ‘The Stars come out’, er volgens Dag Allemaal op dat het programma enkele echte supersterren wist te strikken. Wordt vervolgd dus.

Groot Licht in 'The Masked Singer', Bron: VTM

Is dit de ultieme tip? Groot Licht lijkt nu al ontmaskerd in 'The Masked Singer'

Populair

Laatste nieuws