"Fameus koppel": Eva De Roo en Jan Paternoster hebben iets bijzonders te vieren Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Fameus koppel": Eva De Roo en Jan Paternoster hebben iets bijzonders te vieren

"Fameus koppel": Eva De Roo en Jan Paternoster hebben iets bijzonders te vieren

In mei 2019 zijn Studio Brussel-presentatrice Eva De Roo en Black Box Revelation-frontman Jan Paternoster in het huwelijksbootje gestapt. Ondertussen bezegelden ze hun liefde al met twee schatten van zoontjes: Lucca (2,5) en Arto (1). En nu heeft het koppeltje extra reden tot feest.

Eva De Roo vierde afgelopen weekend, op zaterdag 4 februari om precies te zijn, haar verjaardag. 35 kaarsjes mocht de radiostem uitblazen. Speciaal voor haar grote dag trakteerde haar wederhelft haar op een gezellig uitstapje onder hun tweetjes.

“Happy birthday chou you!”, wenst Jan Paternoster zijn vrouw toe op Instagram. De felicitaties blijven niet lang uit. “Proficiat!”, “Gefeliciteerd”, “Cheers, Eva”, “Geniet van jouw dag”, “Hiep hiep hoera” en “Happy one, Eva”, schrijven zijn volgers onder de foto’s.

En ook Eva zelf deelt een reeks foto’s van haar bijzondere dag. “Beste anniversaire die ik me kon wensen”, besluit de StuBru-presentatrice. Ook bij haar stromen de gelukswensen in een mum van tijd binnen. Maar zij mag het nog met een “Happy birthday, lovely woman” van Natalia en enkele hartjes van Mathieu Terryn doen. “Topstelletje” en “Fameus koppel”, besluiten sommige volgers nog over Eva en Jan.

Populair

Laatste nieuws