Tom Waes verbluft iedereen met enorme primeur: "Meer kan ik nog niet verklappen" TV en Radio
TV en Radio

Tom Waes verbluft iedereen met enorme primeur: "Meer kan ik nog niet verklappen"

Tom Waes verbluft iedereen met enorme primeur: "Meer kan ik nog niet verklappen"

Niet veel later dan het enorme succes genaamd ‘Reizen Waes: Wereldsteden’ schittert Tom Waes alweer in het gloednieuwe programma ‘Het verhaal van Vlaanderen’. Dat tv-kijkend Vlaanderen nog lang niet op de presentator uitgekeken is, is duidelijk. Die mensen maakt hij nu in een klap nog een pak blijer.

Een vierde seizoen van ‘Undercover’, de populaire fictiereeks op Eén met Tom Waes in de hoofdrol, komt er niet meer. Ook ‘Het verhaal van Vlaanderen’ krijgt normaal gezien geen vervolg. “Zoals het er nu naar uitziet niet, nee”, bevestigt hij tijdens de Radio2-ochtendshow ‘Goeiemorgen Morgen!’ van Peter Van de Veire en Kim Van Oncen.

Maar de presentator heeft ook goed nieuws in petto. Zo komt hij met een gloednieuw seizoen van ‘Kamp Waes’ én gaat hij binnenkort ook weer acteren. “We zijn aan het schrijven aan een nieuwe fictiereeks voor Eén”, verklapt Tom Waes in primeur op de radio.

“Ik ga de hoofdrol spelen. Meer kan ik er nog niet over zeggen”, onthult de presentator en acteur. Voor de rest hield hij zijn lippen dus stijf op elkaar. “Maar het wordt wel iets leuks”, belooft hij. Wij zijn alvast benieuwd.

Populair

Laatste nieuws