Gloria Monserez staat op haar strepen: "Ik doe mijn kleren níét uit" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Gloria Monserez staat op haar strepen: "Ik doe mijn kleren níét uit"

Gloria Monserez staat op haar strepen: "Ik doe mijn kleren níét uit"

Gloria Monserez, die onlangs nog de ‘Kastaar!’ voor Doorbraak won, is niet meer van het scherm weg te denken. Acteren, presenteren, zingen, ze kan én doet het allemaal. Maar er is één iets dat we haar nooit zullen zien doen en dat is naaktscènes spelen.

We kennen Gloria Monserez allemaal als Ketnetwrapster of presentatrice van ‘Hotel Romantiek’ of ‘The Voice van Vlaanderen’. Maar sinds kort heeft ze ook de hoofdrol beet in ‘Liefdestips aan mezelf’ op GoPlay, een reeks over mentale gezondheid. “Het gaat over situaties waarmee mensen worstelen: depressie of coming-out, of ouders met wie de communicatie niet goed verloopt”, vertelt de actrice in Dag Allemaal.

Qua sfeer sluit het dicht aan bij de populaire Streamzreeks ‘2DEZIT’. Al is die serie een tikkeltje explicieter. “Véél explicieter”, denkt Gloria erover. Mochten er in ‘Liefdestips aan mezelf’ evenveel naaktscènes gezeten hebben, had ze vriendelijk bedankt voor de rol. “Al van bij het begin zei ik op castings dat ik mijn kleren niet uitdoe. Dat weten de mensen in het wereldje intussen wel”, klinkt het.

“Ik heb ook een voorbeeldfunctie als Ketnet-presentatrice, hé. Dat is toch anders dan als je enkel actrice bent”, bedenkt de Ketnetwrapster zich. “Ik vind het supertof dat mensen dat willen doen, en als het bijdraagt tot het verhaal kan een naaktscène zeker een meerwaarde zijn, maar mij hoeven ze er niet voor te bellen”, besluit Gloria.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws