Moederhart van Romina uit 'Boer zkt Vrouw' breekt na moeilijk moment met zoontje Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Moederhart van Romina uit 'Boer zkt Vrouw' breekt na moeilijk moment met zoontje

Moederhart van Romina uit 'Boer zkt Vrouw' breekt na moeilijk moment met zoontje

Een tijdje geleden mocht één van de populairste ‘Boer zkt Vrouw’-koppeltjes hun eerste kindje samen verwelkomen. Boer Jan en Romina Paret kregen eind november een zoontje. Sindsdien leven de tortelduifjes op een roze wolk. Maar nu moet de kersverse mama helaas een moeilijk moment doorstaan.

Het lijkt bijna een sprookje. Romina Paret uit ‘Boer zkt Vrouw’ vond vier jaar geleden in boer Jan de liefde van haar leven. Hij liet zijn boerderij in Australië achter en verhuisde voor de liefde terug naar België. Sinds eind november mogen Jan en Romina zich zelfs trotse ouders noemen.

Eind november zette Romina een zoontje, Dré, op de wereld. Sindsdien trakteerde ze haar volgers al meermaals op enkele schattige kiekjes van de kleine spruit. Maar nu deelt de kersverse mama helaas een moeilijker moment. Haar moederschapsverlof loopt namelijk ten einde. Dat wil zeggen dat Romina de kleine Dré straks wat minder vaak zal zien en dat valt haar duidelijk zwaar.

Maar Romina wil er nog het beste van maken. Op haar Instagramverhaal deelde ze een schattig filmpje met Dré op haar schoot, daarna gingen moeder en zoon samen op wandel. “Genieten van de laatste dagen samen”, schrijft ze er diep bedroefd bij. “Voor ik weer moet gaan werken.” Afsluiten doet ze met enkele triestige gezichtjes. Veel goede moed, Romina!

Bron: Instagram Stories

Moederhart van Romina uit 'Boer zkt Vrouw' breekt na moeilijk moment met zoontje

Populair

Laatste nieuws